Och så har den äntligen kommit...

JeLLo

Skrivet av SE

Publicerat för sen
... sommaren! Man längtar hela vintern och sen kommer den och tiden går plötsligt dubbelt så fort. Men, varje dag är livet som passerar, det får man inte glömma, och var sak har sin tid. Även en kolonilott behöver vila för att sedan skjuta nya skott och komma igen ännu vackrare och starkare året därpå.

I vintras/våras blev vi med radhus :) Någon gång i januari bestämde vi oss och sen gick det undan. När jag väl bestämt mig för någonting så finns det sällan tålamod till väntan. Vi slog till på vad vi anser vara vårt drömboende och som motsvarar våra behov som livet ser ut nu. Lägenheten i höghuset på Söder blev för lyhörd med 54 grannar (lägenheter) med fester och renoveringar och allt vad det innebär att ha en massa människor runtomkring sig. När radhuset kom ut på Hemnet slog vi till och efter en del förhandlingar fick vi köpa det för ett riktigt riktigt bra pris så vi känner oss mer än nöjda. Och trots att vi bara flyttat 1 km från där vi bodde förut och bara har 50 meter till en stor trafikled så är det lugnt som på landet och våra grannar är tysta som möss, eller så har de dött och ingen har märkt ;) Superskönt med andra ord och just nu kan vi inte ha det bättre.

Så, en del tid och energi har gått åt till flytt och enklare renovering av källaren (radhuset är på 3 plan). Men vi har också hunnit med att vara i stugan. Lite bilder har jag nu lagt ut i albumet 2012. Maken har precis påbörjat bygget av vad som kommer att bli vår altan med trädäck och tak och väggar/räcke och jag längtar SÅ tills det är klart och vi får flytta upp våra nyfyndande utemöbler (Blocket) dit och kan ha dynorna kvar i stolarna utan att bekymra oss över om det kommer att regna eller ej. Det känns lyxigt :)

Omstruktureringen av trädgården är i full gång men det tar tid och det måste det få göra. Jag får nu chansen att träna mitt icke existerande tålamod. En trädgård skyndar inte gärna och det känns som något att ta lärdom av.

Trevlig sommar!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg