Lexikon och stringhylla.

Hencopenko

Skrivet av SE

Publicerat för sen
Hej!

Som vanligt har jag inte lyckats hålla mig borta ifrån loppisarna under veckan och kanske är det eftersom att jag nyss fyllt år som jag har lyckats göra riktigt fina fynd!?

Det första fyndet var 7 böcker ur Bonniers lexikon från 1961, det fanns tyvärr inte fler delar för tillfället men det kunde hända att de packas upp senare fick jag höra! För er som inte känner till detta så är det faktiskt Stig Lindberg som har formgivit omslaget på böckerna. De är väldigt stiliga med guldet mot det svarta, och visst passar de bra till teak också?

Mitt andra fynd får jag nog nästan väga in som ett av årets bästa fynd om man bortser från Stig Lindberg bonaden i detta inlägget www.styleroom.se/blogs/Hencopenko/7246.

Det är ju i och för sig inget "roligare" än en möbel, men jag har aldrig sett just en sådan här tidigare och priset avgjorde saken till att jag anser att det var så bra!

Det är i alla fall en stringhylla med tillhörande skåp där luckan kan fällas ner och användas som skrivbord. Det finns även 3 små lådor i skåpet och ett hyllplan! Själva skåpet är "standard" 78 cm brett. Djupet är 30 cm och Höjden 42 cm! Två stycken en meter höga och 30 cm djupa gavlar och ett hyllplan även det 30 cm djupt följde också med. 250 kr fick jag betala för kalaset! Det roligaste var att de var väl medvetna om vad en stringhylla brukar kosta, men de tyckte att det är för dyrt, så de hade alltså medvetet satt ett lägre pris! LYCKA!

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg