Hur kan man använda sig av inspirationsbilder?

Anneliesdesign

Skrivet av SE

Publicerat för sen · 5717 besök

Internet är fyllt med inspiration... bloggar, Instagram, Pinterest, Styleroom mm... en oändlig källa för att få inspiration till egen renovering, till inredning hemma hos sig själv eller bara att njuta av fina bilder och låta tiden gå en stund.

Här är ett exempel på inspiration som jag använde mig av när jag skulle fotografera de nya fåglarna som kommit in i webbutiken!

Jag hittade denna bild från IKEA, Livet hemma (OBSERVERA att detta inte är min bild utan lånad av IKEA för att visa hur man kan använda sig av inspiration):

Image title

Jag använde mig av idéer från bilden och gjorde min variant av stylingen... det blev så här:

Image title

Hurtsarna fick vara bas i min styling (inköpta hos IKEA så klart :-) Superfina och perfekta att förvara posters i för min del. Sedan lade jag till detaljer från min webbutik som jag vill visa lite extra och mixat det med loppisfynd, DIY, arvegods och "nytt".

Image title

Mitt tips är alltså att använda bilder på Internet för att skapa något eget.. ta inspiration och gör din grej av det. Hoppas att jag möjligtvis i min tur inspirerar er i inredningen! Vill ni hänga med mig på Instagram så heter jag @anneliesdesign där.
Image title

Kommentarer

Fler inspirerande inlägg

Visa fler utvalda inlägg